ZAALHUUR, VERGADEREN EN COACHING

Wij helpen graag bij het maken van een passend programma. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Er kan altijd meer dan je misschien zou verwachten.

Schermafbeelding 2020-05-27 om 15.32.56.
 
Schermafbeelding 2020-05-28 om 15.20.34.

 VERGADEREN

Vroeger draaiden hier de fabrieksmotoren van Stork en Kromhout op volle toeren en waren de fabrieksarbeiders de baas. Deze rauwe uitstraling aan de buitenkant van de Kromhouthal is behouden gebleven. De klassieke stijl van De Directiekamer staat nu ten dienste van een vergadering. Met een capaciteit van 50 personen in theater opstelling is geen vergadering te groot. Het is ook mogelijk om een meeting te houden in onze Lounge of private dining room. Elke ruimte beschikt over een beamer, WiFi, flipchart, noteblocks en pennen. Even het hoofd leegmaken? Combineer dan een vergadering met een escape room of een potje jeu de boules. 

Vind de verschillende opties bij de vergaderarrangementen

BEDRIJFSUITJE OF TEAMBUILDING

Teamuitjes zorgen er voor dat de sfeer binnen het team verbetert en iedereen elkaar beter leert kennen. Escape Factory heeft al veel bedrijfsuitjes mogen verzorgen voor locale als internationale bedrijven van Shell en KLM tot de Gemeente Amsterdam. 

Een typisch uitje houdt vaak het volgende in:

Escape rooms, jeu de boules, diner en een pubquiz. Maar we kunnen het programma natuurlijk geheel naar jullie wens maken! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

paper-3309829_1920.jpg
Logo-Het-Leven-is-een-Circus-V15.png

COACHING

Bij Escape Factory komen veel bedrijven die bij ons een teamuitje hebben geboekt. Nu willen we deze bedrijven graag iets extra’s aanbieden. Samen met Het leven is een circus hebben we een uniek concept bedacht wat plezier, teambuilding en coaching samenbrengt. 
Met jouw team gaan jullie een escape room spelen terwijl Dian Verkooijen van Het leven is een circus meekijkt in de controlroom. Zij gaat goed kijken hoe jouw team functioneert. Wie is de leider, wie is een dwarsligger, wie kijkt liever de kat uit de boom en wat doet dat met jullie functioneren? Dian kijkt met het haar ervaren oog als coach mee en komt daarna met feedback en advies voor in de praktijk. 
Een dag als geen ander waar je niet alleen elkaar, maar ook jezelf beter zal leren kennen. Je zal leren hoe je het functioneren van het team kan verbeteren. Jullie gaan twee keer een escape room in, krijgen de coaching, zaalhuur, lunch en een koffie en thee arrangement .

 

VERGADEREN

Schermafbeelding 2020-05-28 om 15.21.50.

Een succesvolle meeting

Escape Factory biedt verschillende vergaderruimtes en arrangementen aan. 

Een unieke setting, gemakkelijk te bereiken en van alle gemakken voorzien. Tussendoor even het hoofd leegmaken? Combineer het vergaderen dan eens met een escape room of jeu de boules op de boules fun banen. 

Elke vergaderruimte is van de volgende gemakken voorzien:

- Beamer

- Flipboard

- Notitieblokken en pennen

- Wifi

- Water, koffie en thee

We bieden drie verschillende arrangementen aan: 

- Een halve dag vergaderen, zonder lunch 

39,95 p.p.


- Een halve dag vergaderen, inclusief lunch

 54,95 p.p.

- Een hele dag vergaderen, inclusief lunch

 64,50 p.p.

Gekeken naar het aantal personen zullen wij een ruimte aanraden. Uiteraard is dit bespreekbaar. Neem contact op voor meer informatie.