DE ESCAPE ROOMS ZIJN OPEN!

Onze escape rooms zijn geopend vanaf 19 November 2020.

Onze escape rooms zijn geopend voor groepjes tot maximaal 4 personen. 


De lounge met horecafaciliteitenJeu de Boules banen en karaoke ruimte zijn gesloten per 14-10-2020 vanaf 22:00 uur. Deze zullen weer geopend worden op 10-12-2020 (of wanneer de verplichte sluiting van horeca wordt opgeheven). Afhalen is wel mogelijk

CHECK ONZE SPECIALE AANBIEDINGEN! 

 
BLACK FRIDAY DEAL: BURGER Arrangement
De kroeg is dicht maar toch op zoek naar iets leuks? Ontsnap uit een van onze spannende escape rooms en geniet daarna een BLACK ANGUS Burger*. Burger is enkel om mee te nemen! Voor minimaal 3 personen. *Supplement van toepassing op speciale toppings en bijgerechten. €25,- p.p.
Nov 25, 12:00 PM – Nov 29, 8:00 PM
Speciale aanbieding!
 
Combination%20Lock_edited.jpg

ONZE ESCAPE ROOMS

Er zijn verschillende escape rooms en thema's om uit te kiezen bij Escape Factory. Of je nu een doorgewinterde speler bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of je wilt een leuke activiteit voor het gezin, je vrienden of collega's, onze verscheidenheid aan kamers zorgt ervoor dat er iets is voor alle soorten spelers. Lees verder om meer te weten te komen over onze escape rooms en neem reserveer de Escape Room die je wil spelen. 

Wij werken met vaste tijdsloten 

Duur: 90 minuten - waarvan 60 minuten speeltijd
Kosten: €25,- p.p.
Per kamer: 4 personen

Alle kamers zijn in het Engels

Ook te boeken in combinatie met arrangementen! 

Procedure voor het spelen van een escape: 

·    U boekt online of per email een escape room.

·    U ontvangt per email een tijdstip dat u aanwezig moet zijn. Heeft u geen andere email ontvangen, dan bent u aanwezig op het tijdslot (11:30/13:00/14:30/16:00/17:30/19:00) dat u geboekt heeft. 

·    Op dat tijdstip belt u aan bij Escape Factory,

·    U wordt binnengelaten en direct naar de escape room gebracht. 

·    Tijdens het spelen dient u anderhalve meter afstand te bewaren tot uw medespelers

·    Na het spelen van de escape room wordt u naar de uitgang begeleid. 

Heeft u 2 escape rooms achter elkaar geboekt, dan speelt u deze 2 escape rooms direct achter elkaar. Er is geen mogelijkheid even plaats te nemen in onze lounge tussen het spelen van de 2 escape rooms. 

 
WJ%20Header%201_edited.jpg

WILD JOE

YEE-HAW!

Tijdens een wilde avond in Wild Joe’s Saloon is er veel gebeurd. De aanwezige cowboy’s hebben veel van hun geheimen verborgen en aan jou de taak deze te ontdekken. De stroomvoorzieningen zijn in 1870 nog niet zoals we die tegenwoordig kennen, je eerste taak zal dan ook zijn om stroom te regelen waardoor er plotseling veel meer te ontdekken valt. De saloon kent vele geheimen. Ben jij de cowboy met doorzettingsvermogen die het geheim kan ontdekken? Je hebt 60 minuten om te ontsnappen uit de Saloon.

  

Wild Joe is ook te spelen als Escape Race

SAB Header 1.jpg

SABOTAGE

Save the world!

Zojuist is de zwaarste nucleaire raket ooit gelanceerd. Een van de bewakers is omgekocht en heeft de lanceerinstallatie gesaboteerd. Deze raket brengt de gehele wereld in gevaar. De laatste hoop voor de mensheid zijn de Special Agents met hun probleemoplossend vermogen, vernuft, logisch denken en talenknobbel. Ben jij één van deze specialisten? Durf jij de missie aan?

Sabotage is ook te spelen als Escape Race

  

Main.jpg

THE GOODFATHER

Non la mia famiglia!

Familie zijn van één van de machtigste maffiabazen is natuurlijk al zwaar genoeg. Nog zwaarder als blijkt dat The Goodfather het voorzien heeft op Don Vito’s familie. Ze zijn een schande voor hem en hij voelt zich genoodzaakt de familie om te brengen. De Don zal er alles aan doen om te zorgen dat deze vendetta afgelopen is. Bewijs jij jezelf waardig om deel uit te maken van zijn familie? Een kamer vol actie en adrenaline!

IMG_8465_edited.jpg

WONDERLAND

Have you gone mad?

Konijnen, paddenstoelen en geheime deuren. Stap in de schoenen van Alice en ga op avontuur door deze levendige fantasiewereld waar je terechtkomt in Wonderland! Word zo klein als een kabouter en gebruik al jullie mentale capaciteiten om de ingenieuze puzzels op te lossen.
Denk niet dat deze kamer alleen voor kinderen is, want het is een pittige escape room!Wonderland is een vreemde plek en jullie zullen zien dat het niet makkelijk is om er doorheen te komen. Een surreële reis om nooit te vergeten!

Pirate-site.png

THE PIRATE BAY

Aye Aye, Captain!

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond onder leiding van de kwade kapitein Davy Jones. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk en heffen jullie de vloek op? Één van jullie is gevangen genomen door de piraten.  Zorg ervoor dat jullie binnen 60 minuten ongezien van het schip ontsnappen en red jouw teamlid! 

ESCAPE ROOM IS IN ONDERHOUD EN TIJDELIJK NIET BOEKBAAR

ship-2275399_1920.jpg

THE BLACK PEARL

Get ready for another adverturrrrr

Op dit moment zijn we de nieuwe Pirate kamer aan het bouwen. Zo zorgen we er voor dat de pirate bay ook racebaar is. Hou onze site en social media in de gaten voor wanneer deze nieuwe kamer af is!

020 205 0970

Gedempt Hamerkanaal 267, 1021 KP Amsterdam, Netherlands

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 Escape Factory BV