top of page

ESCAPE FACTORY

Een escaperoom is het ultieme uitje

Onze escape rooms zijn zo ontworpen dat ze alle spelers de ultieme manier bieden om hun vaardigheden te testen en om een avontuur te beleven dat je aanspoort goed na te denken en samen te werken. Terwijl je onze puzzels en opdrachten oplost, leer je over je eigen vaardigheden en sterke punten, maar ook van die van je collega's, vrienden of familie.

WAT IS EEN ESCAPEROOM

Een escaperoom is een interactieve activiteit waarbij je in een ruimte wordt opgesloten. Het doel is om het verhaal van de escaperoom te volgen en op die manier te ontsnappen de ruimte. Dit doe je door samen met je gezelschap puzzels, raadsels, moeilijke sommen op te sommn en sloten te openen. Je hebt 60 minuten de tijd om het spel te spelen. Spanning, plezier en een leuke middag of avond uit zijn gegarandeerd! 


Combination Lock

MET WIE SPEEL JE EEN ESCAPEROOM

Een escaperoom speel je met vrienden, familie of collega's. Dat maakt het spelen van een escaperoom ook zo leuk en bijzonder: het past bij vrijwel elke groep als activiteit. De escaperooms van Escape Factory in Amsterdam zijn perfect voor jong tot oud. 

Daarnaast is de escaperoom de uitgelezen activiteit tijdens vrijgezellenfeestjes. Niets is toch leuker dan de vrijgezel op te sluiten! Dit is ook uitstekend te combineren met karaoke, diner, jeu de boules en een high tea. 

Zowel ouderen als kinderen (onder begeleiding) kunnen deelnemen aan een escaperoom. Hiermee is het echt een activiteit voor jong en oud!

Chained Door
bottom of page