salmon sandwich2.jpg

FOOD & DRINKS

Bekijk de mogelijkheden!

FOOD & DRINKS

Wilt u voor of na het spelen gezellig blijven eten en drinken? Dat kan! Ons a la carte menu met veel producten uit Amsterdam Noord heeft voor ieder wat wils. 


Bij Escape Factory kunt u, als enige escaperoom locatie in Nederland, heerlijk a la carte blijven eten. Kijk dan eens naar onze groepsarrangementen! 

Escape Factory is bekend om zijn uitstekende High Tea in combinatie met Jeu de Boules of een Escape Room! Daarnaast is ook de burger van 100% Black Angus Beef een echte aanrader!

burger.jpg

VRIJGEZELLENUITJES

Een vrijgezellenfeest bij Escape Factory is een garantie voor succes. In onze bruisende locatie zijn talloze activiteiten voor zowel mannen als vrouwen om een geweldig vrijgezellenfeest te beleven. Naast de activiteiten heeft Escape Factory ook vele concepten voor eten en drinken.

Stuur een email naar info@escapefactory.nl voor een prijsopgave. We helpen u graag! 

WhatsApp Image 2020-07-12 at 20.42.55.jp

VOOR DE MANNEN!

Voor de echte mannen heeft Escape Factory het perfecte vrijzellenuitje: Een leuke activiteit, eten en drinken! Speel een escape room, ga jeu de boulen, of test de zang skills van de vrijgezel in onze karaoke ruimte. 

Na de activiteit is het tijd voor een lekker hapje en drankje in onze lounge. Kies voor ons Classic Burger arrangement, met een borrelplank, Black Angus Burger (200gr) en drank arrangement. Willen jullie iets uitgebreider eten, kies dan voor een van de groepsmenu's.


Hiermee ben je verzekerd van een vaste prijs voor het uitje wat iedereen zich nog jaren kan herinneren! 

En ja, het is CORONA proof! 

WhatsApp Image 2020-09-03 at 16.45.18.jp

VOOR DE DAMES!

Het moet voor de dame die gaat trouwen wel een bijzondere dag worden natuurlijk. Daarom kun je bij Escape Factory een leuke activiteit combineren met een lekker hapje en een drankje. Ga Jeu de Boules spelen, of test de zang skills van de vrijgezel in de karaoke ruimte! 

Na de activiteit is het tijd voor een lekker hapje en drankje in onze lounge. Kies bijvoorbeeld voor onze High Tea of High Wine! Alles wordt vers gemaakt door onze chef Marcello. 

Hiermee ben je verzekerd van een vaste prijs voor het uitje wat iedereen zich nog jaren kan herinneren. 

En ja, het is CORONA proof! 

020 205 0970

Gedempt Hamerkanaal 267, 1021 KP Amsterdam, Netherlands

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

©2020 Escape Factory.