top of page

ZALEN

Escape Factory heeft verschillende zalen die gehuurd kunnen worden, al dan niet met arrangement. Hieronder is een overzicht te vinden van deze zalen.

DIRECTIEKAMER

Echt teamwork

Op de eerste verdieping is de directiekamer te vinden. Een prachtige ruimte met hoog plafond, visgraat parket en originele ornamenten. Deze mooie ruimte heeft uiteraard ook grote ramen met natuurlijk daglicht. 

Deze ruimte heeft standaard een beamer, scherm, boxen en flipover. 

De ruimte heeft een oppervlakte van 55 m². 

LOUNGE 1

Van Noord Kitchen & Bar

Lounge 1 is het bar & restaurant gedeelte van Escape Factory. Dit restaurant heeft een eigen naam: Van Noord Kitchen & Bar. Dit is de perfecte plek voor een borrel, lunch of diner. Een gezellige hub waar u kunt genieten van lokale producten tijdens een gezellige dag/avond uit.

LOUNGE 2

Perfecte ruimte voor private dining of pub quiz

Lounge 2 is het tweede gedeelte van het restaurant van Van Noord Kitchen & Bar. Deze ruimte heeft 50 zitplaatsen voor diner of vergadering. 

Deze ruimte heeft standaard een groot tv scherm en flipover. F&B wordt verzorgd vanuit  Van Noord Kitchen & Bar. 

PLATENKAMER

Karaoke ruimte

Naast de sterren van de hemel zingen, kunt u hier ook privé dineren of vergaderen. Deze ruimte biedt ruimte voor 14 personen in diner opstelling. 


F&B wordt verzorgd vanuit  Van Noord Kitchen & Bar. 

Deze ruimte heeft standaard een groot tv scherm, flipover en karaoke muziekcomputer. De karaoke muziekcomputer is aangesloten op de tv. 

Capacity chart

Schermafbeelding 2020-05-28 om 15.21.50.png
bottom of page