top of page
WeRental: Kop

EXPERIENCE AMSTERDAM

Lekker buiten in de buitenlucht.

Met onze partner WeRental is het mogelijk om ook buiten in Amsterdam gave activiteiten te doen. Zo is het mogelijk om E-Choppers, E-Fatbikes, Segways of Carvers te huren met daarbij een mooie route door Amsterdam en omgeving.


Daarnaast is het ook mogelijk teambuilding activiteiten te combineren met de voertuigen. 

WhatsApp Image 2021-03-16 at 13.10.07.jp

E-FATBIKE

De E-Fatbikes van KNAAP zijn heel mooie en duurzame fietsen voor verplaatsingen in de stad De elektrische fietsen zien er stoer uit en leggen op een milieuvriendelijke manier snel grote afstanden af. Daarnaast hebben ze geen uitstoot, waardoor u op een schone manier rijdt van de ene naar de andere plek.

E-CHOPPER

Een elektrische scooter huren in Amsterdam heeft vele voordelen. Of u op vakantie bent of een dagje Amsterdam, of gewoon zin heeft om lekker door de stad te toeren, een scooter is het ideale vervoersmiddel.

WhatsApp Image 2021-03-16 at 13.10.09.jp
364831-Carver Europe elektrisch stadsvoertuig rijd met plezier-bfd662-original-1600334830

CARVER 

Ervaar het nieuwste technische hoogstandje van Nederlandse bodem: De Carver. De Carver is een uniek 45 km/u stadsvoertuig dat waanzinnig leuk is om in te rijden. Er is ruimte voor een bestuurder en passagier achterin.

WeRental: Kamers
WeRental: Instagram
Ga lekker naar buiten met WeRental!
Wil jij een elektrische scooter, Fatbike, Segway of Carver huren in Amsterdam voor een mooie 'electrified' ontdekkingstocht in de omgeving? De voertuigen zijn hyper modern en zijn een geweldige beleving om in te rijden!
WeRental: Event
bottom of page