top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEscape Factory

Karaoke - Iedereen zijn guilty pleasure

Bijgewerkt op: 9 jun. 2020


De een zingt graag de sterren van de hemel, de ander heeft een paar drankjes nodig voor ze hun favoriete nummer durven te zingen. Hoe dan ook, karaoke is populair. Bij Escape Factory hebben we een nieuwe karaoke kamer. Een gezellige privéruimte voor jou en je gezelschap, inclusief een drankarrangement.


Maar dan? Wat ga je dan kiezen? Welk nummer past bij jou, de sfeer en je vrienden?

De 5 populairste karaoke-nummers zijn:

  1. Bohemian Rhapsody - Queen Je moet het maar durven.... Geloof je wel in je eigen zangkunsten? Dan kan je je hele ziel en zaligheid kwijt in dit dramatische nummer.

  2. Billie Jean - Michael Jackson Of ze nou je lover is of niet, iedereen kent dit nummer. En wil je echt de show stelen? Combineer het dan met wat typische MJ dance moves.

  3. My Way - Frank Sinatra Wist je dat dit nummer verboden is in veel Filipijnse karaokebars? Dit omdat het agressie zou uitlokken door de 'arrogante' lyrics.

  4. Sweet Caroline - Neil Diamond OH OH OOOH. Need we say more?

  5. Wonderwall - Oasis Because maybeeeeeeeeee you're gonna be the one that dit nummer al uit zijn hoofd kent en het karaokescherm niet eens nodig heeft. Kans is groot dat je bijval krijgt van de rest van je gezelschap.

Ben je nog niet zeker van je zaak? Zoek dan een partner en zing een duet. Denk aan nummers als Summer nights - Grease of A whole new world - Aladdin & Jasmine voor de Disney fans onder ons.

Of doe als de japanners en huur een Karaoke Coach in. Zo zorg je er voor dat je goed voorbereid de show kan stelen op de avond zelf.


Boek je eigen karaoke booth voor jou en je vrienden bij Escape Factory. Kies uit een eindeloze lijst van nummers en een drankarrangement voor €19,95 per persoon!24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page