ONZE ESCAPE ROOMS

Can you escape?

Er zijn verschillende escape rooms en thema's om uit te kiezen bij Escape Factory. Of je nu een doorgewinterde speler bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, of je wilt een leuke activiteit voor het gezin, je vrienden of collega's, onze verscheidenheid aan kamers zorgt ervoor dat er iets is voor alle soorten spelers. Lees verder om meer te weten te komen over onze escape rooms en neem reserveer de Escape Room die je wil spelen. 

Wij werken met vaste tijdsloten 

Duur: 90 minuten - waarvan 60 minuten speeltijd
Kosten: €25,- p.p.
Per kamer: minimaal 4, maximaal 6 personen
Grote groep? Bij Escape Factory kunnen 50 mensen tegelijkertijd Escapen!

SABOTAGE

Save the world!

Zojuist is de zwaarste nucleaire raket ooit gelanceerd. Een van de bewakers is omgekocht en heeft de lanceerinstallatie gesaboteerd. Deze raket brengt de gehele wereld in gevaar. De laatste hoop voor de mensheid zijn de Special Agents met hun probleemoplossend vermogen, vernuft, logisch denken en talenknobbel. Ben jij één van deze specialisten? Durf jij de missie aan?

Sabotage is ook te spelen als Escape Race

  

WONDERLAND

Have you gone mad?

Konijnen, paddenstoelen en geheime deuren. Stap in de schoenen van Alice en ga op avontuur door deze levendige fantasiewereld waar je terechtkomt in Wonderland! Denk niet dat deze kamer alleen voor kinderen is, want het is een pittige escape room! Word zo klein als een kabouter en gebruik al jullie mentale capaciteiten om de ingenieuze puzzels op te lossen. Wonderland is een vreemde plek en jullie zullen zien dat het niet makkelijk is om er doorheen te komen. Een surreële reis om nooit te vergeten!

LET OP: DOOR EEN STORING IS DEZE KAMER VOORLOPIG NIET TE BOEKEN. 

THE BLACK PEARL

Get ready for another adverturrrrr

Op dit moment zijn we de nieuwe Pirate kamer aan het bouwen. Zo zorgen we er voor dat de pirate bay ook racebaar is. Hou onze site en social media in de gaten voor wanneer deze nieuwe kamer af is!

WILD JOE

YEE-HAW!

Tijdens een wilde avond in Wild Joe’s Saloon is er veel gebeurd. De aanwezige cowboy’s hebben veel van hun geheimen verborgen en aan jou de taak deze te ontdekken. De stroomvoorzieningen zijn in 1870 nog niet zoals we die tegenwoordig kennen, je eerste taak zal dan ook zijn om stroom te regelen waardoor er plotseling veel meer te ontdekken valt. De saloon kent vele geheimen. Ben jij de cowboy met doorzettingsvermogen die het geheim kan ontdekken? Je hebt 60 minuten om te ontsnappen uit de Saloon.

  

Wild Joe is ook te spelen als Escape Race

THE GOODFATHER

Non la mia famiglia!

Familie zijn van één van de machtigste maffiabazen is natuurlijk al zwaar genoeg. Nog zwaarder als blijkt dat The Goodfather het voorzien heeft op Don Vito’s familie. Ze zijn een schande voor hem en hij voelt zich genoodzaakt de familie om te brengen. De Don zal er alles aan doen om te zorgen dat deze vendetta afgelopen is. Bewijs jij jezelf waardig om deel uit te maken van zijn familie? Een kamer vol actie en adrenaline!

THE PIRATE BAY

Aye Aye, Captain!

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond onder leiding van de kwade kapitein Davy Jones. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk en heffen jullie de vloek op? Één van jullie is gevangen genomen door de piraten.  Zorg ervoor dat jullie binnen 60 minuten ongezien van het schip ontsnappen en red jouw teamlid!

 

JEU DES BOULES

Waan je op een Franse camping in Amsterdam Noord

Jeu des Boules. Wie kent het niet? Deze nostalgische guilty pleasure is nu weer helemaal in!

HOEVEEL BANEN?

4 allée de quilles. Oui. Baguette. Fromage. Jeu des boules.

WAT KOST HET?

€4,50 per persoon. Not bad, right!?

HOEVEEL PERSONEN?

Minimaal 4, maximaal 6 personen per baan. Dus ook een grote groep is geen probleem.

HOE LANG DUURT HET?

45 minuten per potje. Dubbele tijd is natuurlijk mogelijk.

 

020 205 0970

Gedempt Hamerkanaal 267, 1021 KP Amsterdam, Netherlands

©2020 door Escape Factory. Met trots gemaakt met Wix.com